Over ons.

DirectPay is een full service credit management bureau. Al meer dan 10 jaar zijn wij dé specialist in het kostenefficiënt beheersen en beheren van debiteurenrisico’s. We zijn gespecialiseerd in aankoop en beheer van vorderingen. DirectPay staat een groot aantal bedrijven bij in het gehele traject van order to cash en biedt maximale zekerheid op debiteurenportefeuilles.

Die vooraanstaande positie is ons veel waard. We zoeken daarom constant naar nieuwe manieren om de efficiëntie en de betrouwbaarheid van onze dienstverlening te vergroten. De basis hiervoor is onze gedegen kennis van debiteuren en betaalgedrag. Ook bij grote volumes leveren wij maatwerk en behalen we een hoog rendement. We benaderen debiteuren op een manier die bij u én bij hen past.

DirectPay ondersteunt uw creditmanagementproces. Onze diensten variëren, maar dragen altijd bij aan het voltooien van een transactie. We schatten betalingsrisico’s ten behoeve van een veilige klantacceptatie, verzorgen de minnelijke inning  en leveren professionele ondersteuning bij gerechtelijke incasso’s. Onze dienstverlening sluit naadloos aan op uw processen, waardoor u tastbare resultaten behaalt.