Over DirectPay.

DirectPay is de handelsnaam van het full service credit management bureau Direct Pay Services B.V. Al meer dan 10 jaar zijn wij dé specialist in het kostenefficiënt beheersen en beheren van debiteurenrisico’s. We zijn de trotse marktleider in aankoop en beheer van vorderingen. DirectPay staat een groot aantal bedrijven bij in het gehele traject van order to cash en biedt maximale zekerheid op debiteurenportefeuilles. Bedrijven hebben hierdoor meer financiële zekerheid en creëren financiële ruimte voor hun kernactiviteiten.

DirectPay doet dit ook door onbetaalde facturen – de vordering op u – over te nemen. Uw achterstallige betaling wordt eerst in behandeling genomen door een incassobureau. Zij schakelen ons in om een passende betalingsregeling met u te treffen.

Een rekening moet worden betaald. Maar mensen die te goeder trouw zijn en extra tijd of ruimte nodig hebben, krijgen  die. Vanzelfsprekend. Bij ons betaalt u op maat.

Voor mensen die echt niet kunnen betalen zijn er ruimhartige regelingen die worden aangeboden via het BringWay platform. Voor mensen die hun rekeningen niet willen betalen – maar het wel kunnen – is een incassobureau dat de vordering uiteindelijk aan de rechter voorlegt de aangewezen dossierhouder.

DirectPay staat midden in de samenleving. We zijn gevestigd in hartje Rotterdam, waar we met een enthousiast en betrokken team onze dienstverlening elke dag ietsje verbeteren. We kennen de wereld van onze opdrachtgevers en de wereld van onze debiteuren. We weten wat er speelt. Met Betaal op Maat brengen we die werelden bij elkaar.

DirectPay is sinds 26 februari 2020 aspirant-lid van de Nederlandse Vereniging van gecertificeerde Incasso ondernemingen (NVI). De NVI is de brancheorganisatie van en voor incassobureaus. De leden van de NVI staan voor Maatschappelijk Verantwoorde Incasso.

Mijn DirectPay

Heeft u een kenmerk ontvangen?

Mocht u problemen ondervinden bij het inloggen, dan kunt contact opnemen met een van onze service-medewerkers via vraag@directpay.nl

Een achterstallige betaling komt ongelegen. Dat begrijpt DirectPay. Daarom betaalt u bij ons op maat, op de manier die bij u past. Begin tijdig en vermijd extra onnodige kosten.

Ja, ik wil een regeling zonder in te loggen

    Nu een paar vragen over uw inkomen en eventuele andere betalingsachterstanden. Met deze informatie voorkomen we dat wij u een regeling aanbieden die niet bij u past.

    6) Heeft u een betaalachterstand?

    Als u geen betalingsachterstanden heeft, kunnen wij waarschijnlijk de regeling aanbieden zoals u die wenst.
    Mocht u wel een betalingsachterstand hebben, dan kunnen wij u waarschijnlijk gewoon verder helpen. En anders helpen we met een andere oplossing voor uw betalingsachterstand.
    Indien wij aanvullende informatie nodig hebben over uw aanvraag, bellen we u.