Over DirectPay.

DirectPay verzorgt voor haar opdrachtgevers de betaling van openstaande facturen die u niet, of niet helemaal, heeft betaald. Wij bieden daarbij de mogelijkheid om achterstallige facturen alsnog te betalen, desgewenst in termijnen.

Het kan iedereen gebeuren dat een of meerdere betalingsachterstanden zijn ontstaan. Dat kan meerdere oorzaken hebben zoals een gebrek aan overzicht, even krap bij kas of er is een onverwachte gebeurtenissen waardoor u even niet kunt betalen.

Een rekening moet uiteindelijk wel worden betaald. Maar mensen die te goeder trouw zijn of extra tijd of ruimte nodig hebben, kunnen geholpen worden met een betalingsregeling. U kunt bij ons een betalingsregeling treffen. Dat kunt u zelf regelen via ons online portaal, of u neemt contact met ons op om het via de mail of telefoon te regelen.

Voor mensen die een schuldhulpverlener of bewindvoerder hebben, werken wij samen met onze partner BringWay. Via het online SchuldenPlatform van BringWay kunnen schuldhulpverleners en bewindvoerders samenwerken om zo snel en efficiënt mogelijk een oplossing voor uw schulden af te spreken. Als u wordt bijgestaan door een schuldhulpverlener of bewindvoerder dan kunnen zij via het BringWay platform contact leggen met ons.

Mijn DirectPay

Heeft u een kenmerk ontvangen?

Mocht u problemen ondervinden bij het inloggen, dan kunt contact opnemen met een van onze service-medewerkers via vraag@directpay.nl

Een achterstallige betaling komt ongelegen. Dat begrijpt DirectPay. Daarom betaalt u bij ons op maat, op de manier die bij u past. Begin tijdig en vermijd extra onnodige kosten.

Ja, ik wil een regeling zonder in te loggen

    Nu een paar vragen over uw inkomen en eventuele andere betalingsachterstanden. Met deze informatie voorkomen we dat wij u een regeling aanbieden die niet bij u past.


    6) Heeft u een betaalachterstand?


    Als u geen betalingsachterstanden heeft, kunnen wij waarschijnlijk de regeling aanbieden zoals u die wenst.
    Mocht u wel een betalingsachterstand hebben, dan kunnen wij u waarschijnlijk gewoon verder helpen. En anders helpen we met een andere oplossing voor uw betalingsachterstand.
    Indien wij aanvullende informatie nodig hebben over uw aanvraag, bellen we u.