Ik kan (even) niet betalen.

Als dit aan de hand is kunt u een maand ‘pauzeren’. Dit kan alleen als u dit vooraf aan ons laat weten. Dit kan maximaal drie keer. Let op, als u ons niet laat weten dat u niet gaat betalen, gaan wij ervan uit dat u de gemaakte afspraken over wanneer u betaalt, niet nakomt. Dat betekent dat de regeling vervalt én de inning van het (restant)bedrag door het incassobureau gebeurt.

Het kan zijn dat u minder bent gaan verdienen, of dat u om een andere reden niet aan de afspraken die u met ons maakte, kunt voldoen. Neem dan contact met ons op. Misschien kunnen we de afspraken aanpassen.

U kunt niet betalen.  Nu niet en ook niet binnen afzienbare tijd. Als dit uw situatie is, laat het ons dan zo snel mogelijk weten. Mogelijk komt u in aanmerking voor gehele of gedeeltelijke kwijtschelding van de schuld.

Wanneer u echt niet kunt betalen, werken we samen met onze partner BringWay. Dit is een platform op internet voor schuldhulpverleners, bewindvoerders en schuldeisers. Uzelf maakt dus geen gebruik van BringWay. Dat doen wij, uw eventuele schuldhulpverlener of uw bewindvoerder.
Via het Bringway platform leggen zij contact met DirectPay zodat uw schuldsituatie sneller duidelijk is bij alle betrokkenen.  Zo wordt voorkomen dat uw situatie verder uit de hand loopt. BringWay is gespecialiseerd in het leveren van software die helpt om snel en realistisch problematische betalingsachterstanden op te lossen.

Wat doet BringWay? Meer over BringWay.

Mijn DirectPay

Heeft u een kenmerk ontvangen?

Mocht u problemen ondervinden bij het inloggen, dan kunt contact opnemen met een van onze service-medewerkers via vraag@directpay.nl

Op welke rekening stort ik mijn betaling?

DirectPay gebruikt verschillende bankrekeningen. Voor een snelle en correcte afhandeling van uw betaling, verzoeken wij u gebruik te maken van het rekeningnummer dat staat aangegeven op onze brieven en e-mails.

Ik heb een schuld bij WebCasso maar krijg bericht van DirectPay. Klopt dat?

Dat klopt. DirectPay biedt u de mogelijkheid om een betalingsregeling af te sluiten. WebCasso is het opdrachtgevende incassobureau.

Kan ik een betalingsregeling treffen?

U kunt een betalingsregeling treffen door te klikken op de oranje button “Ja, ik wil een regeling zonder in te loggen”.

Ook kunt u een regeling treffen door in te loggen in uw online omgeving. Klik hiervoor op “Mijn DirectPay” rechts van wat u nu leest.

Hier kunt u uw gehele dossier inzien.

 

Ik heb al betaald, wat moet ik doen?

Als u al betaald heeft zonder dat dit bij ons bekend is, is er ergens wat misgegaan. Onze excuses daarvoor! Om uit te zoeken waar het niet goed is gegaan, verzoeken wij u de overboeking of ander bewijs van betaling, te mailen naar vraag@webcasso.nl. WebCasso gaat dan uitzoeken wat er aan de hand is. Daarvoor is het belangrijk dat er op het bewijs staat:
– het bedrag van de betaling;
– het rekeningnummer (IBAN) waarop betaald is;
– het rekeningnummer(IBAN) waarvan betaald is;
– de omschrijving bij de betaling

Over welke factuur/facturen gaat dit?

U kunt uw facturen zelf bekijken door in te loggen in uw online omgeving.
Log hiervoor in op “Mijn DirectPay” rechtsboven van wat u nu leest.

Ik heb een brief ontvangen. Waar gaat dit over?

Bel 088 900 6666 zodat wij u direct kunnen helpen. Of vul het contactformulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.