De factuur klopt niet.

Soms is een vordering die wij op u hebben niet (helemaal) terecht. U heeft al (gedeeltelijk) betaald, bijvoorbeeld. Of u heeft met de oorspronkelijke schuldeiser – onze opdrachtgever – contact gehad en afspraken gemaakt. Of misschien bent u het slachtoffer van identiteitsfraude. Er zijn verschillende redenen denkbaar waarom de oorspronkelijke factuur niet klopt, terwijl wij niet beter weten dan dat u een betalingsachterstand heeft.

Dat is vervelend genoeg. Neem in dit geval zo snel mogelijk contact op met het incassobureau. Hoe meer bewijzen u heeft – denk aan oorspronkelijke bonnen, betaalbewijzen, contracten en e-mail- of briefwisselingen – hoe sneller zij de zaak kunnen uitzoeken.

Zolang zij onderzoeken wat er precies aan de hand is, wordt het innen van uw factuur stopgezet. Mocht de factuur inderdaad niet kloppen, dan trekken zij die natuurlijk in. Hieraan zijn voor u geen kosten verbonden. Blijkt uit het onderzoek dat de factuur wel klopt, krijgt u bericht en kunt u bepalen hoe u de rekening alsnog betaalt.

Mijn DirectPay

Heeft u een kenmerk ontvangen?

Mocht u problemen ondervinden bij het inloggen, dan kunt contact opnemen met een van onze service-medewerkers via vraag@directpay.nl

Op welke rekening stort ik mijn betaling?

DirectPay gebruikt verschillende bankrekeningen. Voor een snelle en correcte afhandeling van uw betaling, verzoeken wij u gebruik te maken van het rekeningnummer dat staat aangegeven op onze brieven en e-mails.

Ik heb een schuld bij Webcasso maar krijg bericht van DirectPay. Klopt dat?

Dat klopt. DirectPay biedt u de mogelijkheid om een betalingsregeling af te sluiten. Webcasso is het opdrachtgevende incassobureau.

Kan ik een betalingsregeling treffen?

U kunt een betalingsregeling treffen door te klikken op de oranje button “Ja, ik wil een regeling zonder in te loggen”.

Ook kunt u een regeling treffen door in te loggen in uw online omgeving. Klik hiervoor op “Mijn DirectPay” bovenaan deze pagina. Hier kunt u uw gehele dossier inzien.

 

Ik heb al betaald, wat moet ik doen?

U kunt het bewijs van betaling mailen naar vraag@webcasso.nl. Op het bewijs moet staan;
-het bedrag van de betaling;
-het rekeningnummer (IBAN) waarop betaald is;
-het rekeningnummer(IBAN) waarvan betaald is;
-de omschrijving bij de betaling

Over welke factuur/facturen gaat dit?

U kunt uw facturen zelf bekijken door in te loggen in uw online omgeving.
Klik hiervoor op “Mijn DirectPay” bovenaan deze pagina.

Ik heb een brief ontvangen. Waar gaat dit over?

U kunt uw gehele dossier bekijken door in te loggen in uw online omgeving.
Klik hiervoor op “Mijn DirectPay” bovenaan deze pagina.