Wat doet DirectPay.

DirectPay biedt de mogelijkheid om achterstallige betalingen alsnog in termijnen te betalen. Opdrachtgevers besteden dit werk uit aan ons. Wij zijn de specialisten in het treffen van betalingsregelingen, waardoor bedrijven zich kunnen richten op het verkopen van hun product of het leveren van hun dienst.

DirectPay neemt die facturen – de vordering op u – over van een opdrachtgever. Hierdoor krijgt zo’n bedrijf zekerheid over de eigen inkomsten en kan het verder met zijn eigen activiteiten.

Uw achterstallige betaling is in behandeling bij een incassobureau. Zij schakelen ons in om een passende regeling te treffen. Uiteraard is het uitgangspunt “wie iets koopt, moet dat betalen” leidend. Soms , als daarvoor gegronde redenen zijn, wijken we hiervan af. Die redenen vindt u onder ‘Recht op Kwijtschelding?’

DirectPay is dus geen incassobureau. Wij dagvaarden niet en wij sturen geen deurwaarders op u af. Maar we werken wél samen met en in opdracht van incassobureaus. Als u niet via een regeling betaalt, wordt uw factuur alsnog door een incassobureau afgehandeld. In dat geval kunnen uw bijkomende kosten hoger oplopen. Bij DirectPay betaalt u op maat.

Mijn DirectPay

Heeft u een kenmerk ontvangen?

Mocht u problemen ondervinden bij het inloggen, dan kunt contact opnemen met een van onze service-medewerkers via vraag@directpay.nl

Op welke rekening stort ik mijn betaling?

DirectPay gebruikt verschillende bankrekeningen. Voor een snelle en correcte afhandeling van uw betaling, verzoeken wij u gebruik te maken van het rekeningnummer dat staat aangegeven op onze brieven en e-mails.

Ik heb een schuld bij Webcasso maar krijg bericht van DirectPay. Klopt dat?

Dat klopt. DirectPay biedt u de mogelijkheid om een betalingsregeling af te sluiten. Webcasso is het opdrachtgevende incassobureau.

Kan ik een betalingsregeling treffen?

U kunt een betalingsregeling treffen door te klikken op de oranje button “Ja, ik wil een regeling zonder in te loggen”.

Ook kunt u een regeling treffen door in te loggen in uw online omgeving. Klik hiervoor op “Mijn DirectPay” bovenaan deze pagina. Hier kunt u uw gehele dossier inzien.

 

Ik heb al betaald, wat moet ik doen?

U kunt het bewijs van betaling mailen naar vraag@webcasso.nl. Op het bewijs moet staan;
-het bedrag van de betaling;
-het rekeningnummer (IBAN) waarop betaald is;
-het rekeningnummer(IBAN) waarvan betaald is;
-de omschrijving bij de betaling

Over welke factuur/facturen gaat dit?

U kunt uw facturen zelf bekijken door in te loggen in uw online omgeving.
Klik hiervoor op “Mijn DirectPay” bovenaan deze pagina.

Ik heb een brief ontvangen. Waar gaat dit over?

U kunt uw gehele dossier bekijken door in te loggen in uw online omgeving.
Klik hiervoor op “Mijn DirectPay” bovenaan deze pagina.